Zo werkt het kassabonnen sparen:

Tot en met donderdag 31 december 2015 kunt u kassabonnen sparen. Het gaat om kassabonnen en aankoopfacturen (bonnen zijn geldig voor aankopen binnen de periode van 10 dec’15 t/m 31 dec’15) van alle winkels die in Winkelcentrum Heusdenhout gevestigd zijn.

U kunt de 4 kassabonnen van 4 verschillende winkels* (met een totale waarde van €50,- of meer) verzamelen in de speciale Heusdenhout-envelop, die verkrijgbaar is bij alle winkeliers.

*winkels moeten gevestigd zijn in Winkelcentrum Heusdenhout. U mag net zoveel keer meedoen als u bij elkaar kunt sparen. Lever uw Heusdenhout-envelop vóór donderdag 31 december 2015 in bij Cigo in Winkelcentrum Heusdenhout.

Op zaterdag 9 januari 2016 vindt de uitreiking van de Waardecheques plaats op het plein van Winkelcentrum Heusdenhout, tijdens de gezellige Nieuwjaarsborrel. Alleen bij aanwezigheid kunnen de prijzen in ontvangst worden genomen.

HOOFDPRIJS:

Waardecheques een totaalwaarde van €250,- (deze hoofdprijs wordt uitgereikt in 10 x waardecheques* t.w.v. 25,- , Dat is handig, want je kunt je hoofdprijs in meerdere winkels of in delen inwisselen)

OVERIGE PRIJZEN:
Naast de super-hoofdprijs kunnen ook 20 mensen een waardecheque* winnen t.w.v. €25,-


*Waardecheques kunnen worden uitgegeven bij elke winkel in Winkelcentrum Heusdenhout, je kan dus geheel zelf bepalen** wat je koopt voor je gewonnen waardecheque(s)!

Waardecheques zijn geldig t/m 31 maart 2016.

**Artikelen die volgens de wet uitgesloten zijn van deelname aan acties mogen niet worden ingewisseld met de waardecheques. Bijv. medicijnen, tabak en kansspelen. Maar ook boeken, postNL, sterk alcoholische dranken zoals Whiskey etc., artikelen met statiegeld en uiteraard cadeaukaarten en waardebonnen.

Waardecheques zijn niet in te wisselen voor geld.

Wij wensen u veel plezier bij het sparen en zien u graag in onze winkels!

Misschien vind je dit ook leuk